معاونت بهداشتی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جهرم

مصرف نان کامل یکی از ساده‌ترین انتخاب‌های تغذیه‌ای برای حفظ سلامتی است

فواید مصرف نان کامل

 

مصرف نان کامل یکی از ساده‌ترین انتخاب‌های تغذیه‌ای برای حفظ سلامتی است. مطالعات نشان داده‌اند که استفاده منظم از نان کامل می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲، چاقی و برخی سرطان‌ها را کاهش دهد.

 

فیبر فراوان موجود در نان کامل باعث:

 

بهبود عملکرد دستگاه گوارش

کاهش کلسترول LDL (بد)

کنترل قند خون و پیشگیری از نوسانات انرژی

همچنین وجود ویتامین‌های گروه B و منیزیم در نان کامل، نقش مهمی در متابولیسم انرژی، سلامت عصبی و عملکرد بهتر بدن دارد.

 

از سوی دیگر، افزایش مصرف نان کامل می‌تواند به کاهش هزینه‌های درمانی مرتبط با بیماری‌های قلبی‌–عروقی، دیابت و برخی سرطان‌ها کمک کرده و در نهایت صرفه‌جویی اقتصادی برای مردم و نظام سلامت به همراه داشته باشد.

 

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

مدیر سایت
عکاس

مدیر سایت

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید